Φάνης Σπανός: “Ελάτε να συνεχίσουμε μαζί και να κατακτήσουμε νέες κορυφές”

ΦΩΤΟ: Β. Ασβεστόπουλος “Είμαι ένας νέος που αγαπά την δουλειά και θέλω να υπηρετήσω τον τόπο μου”, με αυτά τα λόγια μας “συστήθηκε” εκ νέου ο Φάνης Σπανός, στην εκδήλωση που οργανώθηκε στην Λαμία για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του. Το 2014 μας συστήθηκε με τα ίδια λόγια, για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή της Περιφέρειας […]

20 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

ΦΩΤΟ: Β. Ασβεστόπουλος

Είμαι ένας νέος που αγαπά την δουλειά και θέλω να υπηρετήσω τον τόπο μου”, με αυτά τα λόγια μας “συστήθηκε” εκ νέου ο Φάνης Σπανός, στην εκδήλωση που οργανώθηκε στην Λαμία για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του. Το 2014 μας συστήθηκε με τα ίδια λόγια, για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή της Περιφέρειας και χθες, τέσσερα χρόνια μετά την εμφάνισή του εκείνη, κρατά τα σκήπτρα και ετοιμάζεται να αναλάβει αυτή τη φορά ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες.

Πλήθος κόσμου παρέστη για να τον στηρίξει, ανάμεσα τους ο Kώστας Μπακογιάννης, η Αλεξία Μπακογιάννη, ο τομεάρχης οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο αναπληρωτής τομεάρχης του Υπουργείου Εξωτερικών Σίμος Κεδίκογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας & Περιβάλλοντος Γιώργος Αναστασίου, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος, ο πρόεδρος της αναπτυξιακής Εύβοιας Ευάγγελος Κούκουζας, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Εύβοιας Π.Σ. Κελαηδίτης, ο δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χαλκίδας Βασίλης Καθαροσπόρης και Έλενα Βάκα και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Τριανταφύλλου.

Εκτός από τους συγγενείς και τους φίλους που βρέθηκαν κοντά σε μια από τις όμορφες στιγμές του Φάνη Σπανού, οι πολίτες της Στερεάς ήταν εκεί, παρόντες για να του δείξουν την αμέριστη στήριξη τους. Η αίθουσα του εργατικού κέντρου ήταν κατάμεστη και τα χειροκροτήματα του κόσμου έδωσαν παλμό σε όλη τη Λαμία.

Κώστας Μπακογιάννης, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Χρήστος Σταϊκούρας, τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ.
Σίμος Κεδίκογλου, πρ. υπουργός και βουλευτής Εύβοιας
Ευάγγελος Κούκουζας, πρόεδρος αναπτυξιακής Εύβοιας
Γεώργιος Αναστασίου, αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας & Περιβάλλοντος

 

Θύμιος Καραΐσκος, αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας

 

 

 

 

 

Αλεξία Μπακογιάννη

Σπυρίδων Νικολάου, Δήμαρχος Θηβαίων

Έπειτα από τις ευχαριστίες, ο Φάνης Σπανός έκανε αναφορά στον Κώστα Μπακογιάννη. “Μαζί σου ξεκινήσαμε το 2014 και πήραμε την απόφαση να αλλάξουμε την καρδιά της Ελλάδας. Καλή επιτυχία στον Δήμο Αθηναίων. Είμαστε σίγουροι πως θα είσαι ο καλύτερος δήμαρχος που γνώρισε η Αθήνα, όπως είμαστε σίγουροι πως δεν θα βγάλεις από την καρδιά σου την Στερεά“, δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Σπανός. Υπενθύμισε όλα τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία

Βασίλης Καθαροσπόρης, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας

τέσσερα χρόνια καταδεικνύοντας όλες τις δράσεις που έγιναν πράξη με “ισχυρή πολιτική βούληση”, όπως ο ίδιος είπε.

Έχουμε νέες κορυφές να κατακτήσουμε“, υπογράμμισε θέτοντας ως βασικό άξονα τους πολίτες της Στερεάς, που όπως είπε “είναι η πυξίδα μας, η αναφορά μας και ο λόγος ύπαρξης της ομάδας μας”. “Ακόμα και το πιο στέρεο οικοδόμημα, χρειάζεται συντήρηση”, συνέχισε.

 

Ο κ. Μπακογιάννης ο οποίος είχε συνοδοιπόρο τον κ. Σπανό όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε περήφανος και συγκινημένος για την απόφασή του να θέσει την υποψηφιότητά του στη Περιφέρεια και όπως συγκεκριμένα είπε: “χαίρομαι για την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου της ομάδας του που έχουμε έρθει πολύ κοντά”.

Μαρία Αναστασίου, σύζυγος Φάνη Σπανού

Δίπλα του πάντα βρίσκεται η σύζυγος του Μαρία Αναστασίου, η μητέρα του Λία Βασιλείου και ο πατέρας του Χρήστος Σπανός.

Ελάτε να συνεχίσουμε μαζί”, προέτρεψε καταληκτικά τον κόσμο που με θέρμη ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς.

Λία Βασιλείου, μητέρα Φάνη Σπανού
Χρήστος Σπανός, πατέρας Φάνη Σπανού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024