Η Λαμία κατάλληλη πόλη για δημιουργία Πανεπιστημίου, τονίζει ο Παναγιώτης Φώσκολος

Συνέντευξη παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Φώσκολος, σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας. Ο κ. Φώσκολος απάντησε σε ερωτήματα και τοποθετήθηκε πάνω στο φλέγον ζήτημα του Πανεπιστημίου Στερεάς. Ως ένα αίτημα ζωντανό, χαρακτήρισε τη δημιουργία του Πανεπιστημίου και την αναγκαιότητα πραγματοποίησης του, ενώ πρόσθεσε σχετικά με το σχόλιο του κ. Γαβρόγλου, -“δεν ανοίγει ένα πανεπιστήμιο, […]

2 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Συνέντευξη παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Φώσκολος, σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας. Ο κ. Φώσκολος απάντησε σε ερωτήματα και τοποθετήθηκε πάνω στο φλέγον ζήτημα του Πανεπιστημίου Στερεάς. Ως ένα αίτημα ζωντανό, χαρακτήρισε τη δημιουργία του Πανεπιστημίου και την αναγκαιότητα πραγματοποίησης του, ενώ πρόσθεσε σχετικά με το σχόλιο του κ. Γαβρόγλου, -“δεν ανοίγει ένα πανεπιστήμιο, όπως ένα σούπερ μάρκετ”- πως φυσικά και δεν πιστεύουν κάτι τέτοιο, “δεν ξέρουμε εάν ο κ. Γαβρόγλου το αντιμετωπίζει σαν σούπερ μάρκετ”. Υπογράμμισε πως η Λαμία είναι μία πόλη προσιτή και οικονομική και είναι μία πόλη που καλύπτει τις ανάγκες κάθε οικογένειας που θέλει το παιδί του να έχει καλές σπουδές. Μάλιστα, υπενθύμισε πως η παράταξή του έχει στηρίξει την άποψη, σχετικά με την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου, ώστε να ενταθούν οι δράσεις.

Όσον αφορά το Δήμο, διατύπωσε την άποψη πως υπάρχει ανάγκη από ύπαρξη αποτελεσματικών ανθρώπων, ώστε να πάψουν οι απώλειες στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023