Μετά την Εύβοια έντονες αντιδράσεις στον Βόλο για την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ

Μετά τις προσφυγές των κατοίκων στην περιοχή του Αλιβερίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενάντια στην καύση του RDF από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ, ήρθε η σειρά των κατοίκων του Βόλου. Οι υφυπουργοί οι υφυπουργοί Τάσος Πετρόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, βρέθηκαν χθες αντιμέτωποι με σφοδρές διαμαρτυρίες, κατά την διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας. Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών […]

27 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Μετά τις προσφυγές των κατοίκων στην περιοχή του Αλιβερίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενάντια στην καύση του RDF από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ, ήρθε η σειρά των κατοίκων του Βόλου.

Οι υφυπουργοί οι υφυπουργοί Τάσος Πετρόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, βρέθηκαν χθες αντιμέτωποι με σφοδρές διαμαρτυρίες, κατά την διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών υποδέχθηκε τους δύο υφυπουργούς με συνθήματα διαμαρτυρίας ενώ άπλωσαν πανό που έγραφε: “Όχι στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, ναι στη ζωή”.

Το γεγονός έρχεται σε συνέχεια της απόφασης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να δώσει το «πράσινο φως» στην ΑΓΕΤ για αύξηση της ποσότητας καρκινογόνου καύσης σκουπιδιών (RDF) σε 200.000 τόνους το χρόνο, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στην Αγριά Βόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024