Ο Χάβιος ανακοίνωσε την αποστολή για Ν. Σμύρνη

Η Λαμία ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο και ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τους 20 «εκλεκτούς» του. Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε την Κυριακή (25/11) η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για το αυριανό (26/11) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μετά το […]

25 Νοεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Λαμία ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο και ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τους 20 «εκλεκτούς» του.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε την Κυριακή (25/11) η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για το αυριανό (26/11) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές. Με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπλάζιτς και Βάντερσον.

Αυτοί είναι οι εξής: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Έπσταϊν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024