Όλαφ Σολτς: “Η Ευρώπη είναι το κοινό μας μέλλον και έχουμε μεγάλη ευθύνη”

“Η Ευρώπη είναι το κοινό μας μέλλον και έχουμε μεγάλη ευθύνη”, δήλωσε ο υπουργών Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, μετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) ο πρωθυπουργός. «Είχαμε πολύ καλή συζήτηση για τις μελλοντικές εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρώπη είναι το κοινό μας μέλλον και […]

10 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

“Η Ευρώπη είναι το κοινό μας μέλλον και έχουμε μεγάλη ευθύνη”, δήλωσε ο υπουργών Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, μετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) ο πρωθυπουργός.

Όπως δήλωσε ο κ. Σολτς, με τον πρωθυπουργό είχαν καλή ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στις δύο χώρες, «για το πώς μπορούμε να συμβάλλουμε προκειμένου να έχουμε καλή εξέλιξη για τους πολίτες μας».

Για όλα τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία της Ευρωζώνης, ενόψει των αποφάσεων που πρόκειται να ληφθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο, συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς, σύμφωνα άλλωστε με σχετική ανάρτηση του κ. Τσίπρα στο twitter.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024