Βασίλης Δεμερτζής: “Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”

Απαντήσεις για όλα έδωσε ο Βασίλης Δεμερτζής, σε τηλεοπτική εκπομπή γνωστού καναλιού. Επικριτικός στάθηκε απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ και υποψήφιος βουλευτής, καθώς μίλησε για την “ατζέντα” του κ. Τσίπρα, προσθέτοντας πως δεν διέπει την κυβέρνηση μία ξεκάθαρη κατεύθυνση, ενώ οι υποσχέσεις  του πρωθυπουργού καταληκτικά δεν πραγματοποιήθηκαν. Χαρακτηρίζει συγκεκριμένα ως […]

2 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Απαντήσεις για όλα έδωσε ο Βασίλης Δεμερτζής, σε τηλεοπτική εκπομπή γνωστού καναλιού. Επικριτικός στάθηκε απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ και υποψήφιος βουλευτής, καθώς μίλησε για την “ατζέντα” του κ. Τσίπρα, προσθέτοντας πως δεν διέπει την κυβέρνηση μία ξεκάθαρη κατεύθυνση, ενώ οι υποσχέσεις  του πρωθυπουργού καταληκτικά δεν πραγματοποιήθηκαν. Χαρακτηρίζει συγκεκριμένα ως “διπλωματική γκάφα” το Σκοπιανό, ενώ καταδεικνύει την άναρχη πολιτική σκηνή της Ελλάδος αυτή τη στιγμή, υπογραμμίζοντας πως ο κ. Τσίπρας δεν γνωρίζει ποιόν έχει “συνέταιρό” του. Για παρακμή και διαφθορά δεν ξέχασε να μιλήσει, καθώς και για κακή διαχείριση του ζητήματος της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αντιθέτως υποστηρίζει πως η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ώστε να χαραχτεί σωστά μία εθνική στρατηγική. Υπενθύμισε επίσης την διαπραγμάτευση του σκοπιανού, επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και δήλωσε πως η Ν.Δ. είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους ψηφοφόρους της, στηρίζοντας ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και μία ξεκάθαρη στρατηγική. Ο κ. Δεμερτζής δήλωσε πως θα ήθελε οι εκλογές να ήταν χθες, καθώς η χώρα έχει βρεθεί σε αδιέξοδη κατάσταση. Με σθένος φαίνεται ν’ αντιμετωπίζει τις αναμενόμενες εκλογές η ΝΔ, ενώ τα μέλη της λειτουργούν με πλεύση απόλυτης συσπείρωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024