Στην Κάρυστο η Βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου

Τον Δήμο και το Νοσοκομείο Καρύστου επισκέφθηκε η Βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Λιβανίου συνοδευόμενη από κυβερνητικά στελέχη. Η κ. Λιβανίου κατά την συνάντησή της με τον Δήμαρχο Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο συζήτησε θέματα πολιτιστικής-πολιτισμικής αναβάθμισης του Δήμου επισημαίνοντας ότι θα συνδράμει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση των σχεδίων αυτών, ενώ έγινε ειδική αναφορά από τον […]

20 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Τον Δήμο και το Νοσοκομείο Καρύστου επισκέφθηκε η Βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Λιβανίου συνοδευόμενη από κυβερνητικά στελέχη.

Η κ. Λιβανίου κατά την συνάντησή της με τον Δήμαρχο Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο συζήτησε θέματα πολιτιστικής-πολιτισμικής αναβάθμισης του Δήμου επισημαίνοντας ότι θα συνδράμει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση των σχεδίων αυτών, ενώ έγινε ειδική αναφορά από τον Δήμαρχο στο πρόγραμμα Φιλόδημος που υλοποιεί το Υπουργείο Εσωτερικών που σχετίζεται με την αντιμετώπιση προβλημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίσης κατά την συνάντησή της με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου, Αναστάσιο Μίχα, η κ. Λιβανίου ενημερώθηκε για την πορεία της δημιουργίας μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο της Καρύστου, την εγκατάσταση αξονικού τομογράφου καθώς και την κάλυψη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας σε ότι αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024