Στρέμματα γης κάηκαν στη Σέτα

Χθες γύρω στις 16.00 το απόγευμα, τέθηκε σε έλεγχο μεγάλη φωτιά στη Σέτα Ευβοίας, η οποία ξέσπασε σε δασική περιοχή, ψηλά στο βουνό σε δύσβατο σημείο. Η κινητοποίηση από τη πυροσβεστική ήταν μεγάλη. Συγκεκριμένα κινητοποιήθηκαν  30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 4 αεροσκάφη. Στο σημείο βρέθηκε και ο […]

5 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Χθες γύρω στις 16.00 το απόγευμα, τέθηκε σε έλεγχο μεγάλη φωτιά στη Σέτα Ευβοίας, η οποία ξέσπασε σε δασική περιοχή, ψηλά στο βουνό σε δύσβατο σημείο. Η κινητοποίηση από τη πυροσβεστική ήταν μεγάλη. Συγκεκριμένα κινητοποιήθηκαν  30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 4 αεροσκάφη.
Στο σημείο βρέθηκε και ο ίδιος ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, που σε ανύποπτο χρόνο είχε πει στο ότι παρά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου και ειδικά για την περιοχή της Εύβοιας, θα συνεχίσει να υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα, όσο οι καιρικές συνθήκες παραμένουν ευνοϊκές για την εκδήλωση πυρκαγιών.

Η φωτιά βρισκόταν μακριά από κατοικημένη περιοχή και ευτυχώς δεν έπνεαν άνεμοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024