Τα σχολεία Μαντουδίου προχώρησαν σε καταλήψεις- εντός δέκα ημερών αναμένεται η επίλυση

Σε συμβολική κατάληψη προχώρησαν οι  μαθητές του γενικού και του επαγγελματικού λυκείου, για να αποκατασταθούν οι ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες. Αντίστοιχη κινητοποίηση οργάνωσαν οι γονείς μαθητών του δημοτικού σχολείου Μαντουδίου, χθες, για τα σοβαρά προβλήματα με τον καυστήρα του σχολείου. Οι γονείς διαμαρτύρονται, γιατί τα παιδιά τους κάνουν μάθημα μέσα στο κρύο, την υγρασία και […]

27 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Σε συμβολική κατάληψη προχώρησαν οι  μαθητές του γενικού και του επαγγελματικού λυκείου, για να αποκατασταθούν οι ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Αντίστοιχη κινητοποίηση οργάνωσαν οι γονείς μαθητών του δημοτικού σχολείου Μαντουδίου, χθες, για τα σοβαρά προβλήματα με τον καυστήρα του σχολείου.

Οι γονείς διαμαρτύρονται, γιατί τα παιδιά τους κάνουν μάθημα μέσα στο κρύο, την υγρασία και τις αναθυμιάσεις πετρελαίου. Έχουν απευθυνθεί στη δημοτική αρχή Καλυβιώτη, αλλά δεν βλέπουν κάποια λύση.

Οι κάτοικοι βρίσκονται στο πλευρό των μαθητών και αναμένουν να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί.

Σε συνομιλία μας με τον πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κώστα Αποστόλου, μάθαμε πως από τις αρμόδιες αρχές υπήρξε χθες η υπόσχεση να διευθετηθούν τα θέματα εντός δέκα ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024