Ξεκινά το έργο κατασκευής του νέου 1ου Δημοτικού Σχολείου στην Ερέτρια

Σύμβαση προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή του κτιρίου όπου θα στεγαστεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Με την υπογραφή της σύμβασης αναμένεται να μπει σε διαδικασία άμεσης υλοποίησης το θέμα της μετεγκατάστασης του σχολείου. Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε πως πρόκειται για ένα έργο από αυτά […]

14 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Σύμβαση προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή του κτιρίου όπου θα στεγαστεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Με την υπογραφή της σύμβασης αναμένεται να μπει σε διαδικασία άμεσης υλοποίησης το θέμα της μετεγκατάστασης του σχολείου.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε πως πρόκειται για ένα έργο από αυτά που Περιφέρεια δεν περιμένει την λύση από το κεντρικό κράτος, αλλά ανήκει στις πρωτοβουλίες της όσον αφορά στην κάλυψη των τρόπων χρηματοδότησης και σημαντικών αναγκών, όπως την πρόσβαση εν προκειμένω, στην εκπαίδευση με αξιοπρεπείς συνθήκες σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Σε δηλώσεις προέβη και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός ο οποίος σημείωσε: “Μέτρο μας είναι πάντα ο άνθρωπος” επισημαίνοντας πως όταν μιλάμε για δεκάδες παιδιά, η ανάγκη τους γίνεται υποχρέωση για την άρτια και γρήγορη ολοκλήρωση του έργου.

Να σημειωθεί πως το έργο αποτελείται από ένα διώροφο κτίριο και περιλαμβάνει όλους τους απαραίτητους χώρους και τις κατάλληλες προδιαγραφές ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024