Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας: έκτακτα δρομολόγια για τη “Λευκή Νύχτα” στη Λαμία

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λόγω της “Λευκής Νύχτας” που θα λάβει χώρα αυτή την Παρασκευή 30 Νοέμβρη στη Λαμία ανακοίνωσε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Ακόμη, επειδή οι δρόμοι του κέντρου της πόλης θα είναι κλειστοί, η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ έχει την διαβεβαίωση για την δρομολόγηση από μέρους τους αστικών […]

27 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λόγω της “Λευκής Νύχτας” που θα λάβει χώρα αυτή την Παρασκευή 30 Νοέμβρη στη Λαμία ανακοίνωσε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Ακόμη, επειδή οι δρόμοι του κέντρου της πόλης θα είναι κλειστοί, η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ έχει την διαβεβαίωση για την δρομολόγηση από μέρους τους αστικών λεωφορείων για την μεταφορά των επιβατών από και προς τον σταθμό της οδού Ταυγέτου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας:

Η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη τόσο στο αίτημα των φορέων (Επιμελητήριο Φθιώτιδος & Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας) όσο και στα αιτήματα των πελατών-επιβατών οι οποίοι διαμένουν εκτός Λαμίας για την πρόσθετη δρομολόγηση λεωφορείων τις νυκτερινές ώρες της Παρασκευής 30/11/2018 με αφορμή τις εκδηλώσεις για την «λευκή νύχτα» ανακοινώνει ότι:

Την Παρασκευή 30/11/2018 τα δρομολόγια των λεωφορείων μας τροποποιούνται ως κάτωθι:

  • ΣΤΥΛΙΔΑ-ΛΑΜΙΑ: 19:00, 20:30 & 21:45
  • ΛΑΜΙΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ: 23:15
  • ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΛΑΜΙΑ: 18:40, 20:30 & 21:15
  • ΛΑΜΙΑ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: 23:15
για την ΚΤΕΛ Α.Ε.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024