,

Εκδήλωση για την Καταπολέμηση της Απάτης χθες στην Περιφέρεια

Εσπερίδα με θέμα “Ενισχύουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση – Καταπολεμούμε την απάτη” πραγματοποιήθηκε χθες στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης  (ACFE GREECE) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, απονεμήθηκε Πιστοποιητικό στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη για την ένταξη της Περιφέρειας […]

6 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Εσπερίδα με θέμα “Ενισχύουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση – Καταπολεμούμε την απάτη” πραγματοποιήθηκε χθες στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης  (ACFE GREECE) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, απονεμήθηκε Πιστοποιητικό στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη για την ένταξη της Περιφέρειας στην Διεθνή Συμμαχία των Δημόσιων Οργανισμών για την Καταπολέμηση της Απάτης.

Στα πλαίσια της εσπερίδας απηύθυναν χαιρετισμό και τοποθετήθηκαν, εκτός από τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, Φάνης Σπανός, ο Πρόεδρος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Γεώργιος Καταπόδης, ο Portfolio Manager του ΟΟΣΑ, Άγγελος Μπίνης και εκπρόσωποι των κυριότερων ελεγκτικών οργανισμών της χώρας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την εκδήλωση στην εφημερίδα “Ευβοϊκός Χρόνος” που κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024