Φωταγωγήθηκε το Δέντρο στο Καρπενήσι – Απόψε τελικά η συναυλία του Κώστα Μαρτάκη

Η βροχή και το κρύο δεν πτόησαν το ηθικό των Καρπενησιωτών! Πραγματοποιήθηκε κανονικά χθες, 9 Δεκέμβρη, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία στο Καρπενήσι και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακά αθρόα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ωστόσο η συναυλία του Κώστα Μαρτάκη αναβλήθηκε λόγω βροχής για απόψε στις 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο […]

10 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Η βροχή και το κρύο δεν πτόησαν το ηθικό των Καρπενησιωτών! Πραγματοποιήθηκε κανονικά χθες, 9 Δεκέμβρη, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία στο Καρπενήσι και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακά αθρόα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ωστόσο η συναυλία του Κώστα Μαρτάκη αναβλήθηκε λόγω βροχής για απόψε στις 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

Το σύνθημα για το άναμμα των δέντρων έδωσαν χθες μαζί ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης και ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης. Εν αντιθέσει με προηγούμενες χρονιές ωστόσο, το δέντρο δεν στήθηκε στο μέσον της πλατείας, καθώς εκεί αναμένεται να εγκατασταθεί Καρουζέλ για τα παιδιά, την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη.

Το σήμα για το άναμμα του Δέντρου έδωσαν παρέα ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης και ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παρά τις καιρικές δυσκολίες, λειτούργησαν bazaar με χειροποίητα είδη από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ανεμώνη” καθώς και χριστουγεννιάτικη αγορά με χειροποίητα γλυκά και άλλα είδη από μαθητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024