,

Κώστας Μπακογιάννης: “Η ασφάλεια των πολιτών μας πρέπει να είναι προτεραιότητα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.”

Με αφορμή το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στο Στρασβούργο, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε τη συμπάθειά του για τα θύματα της επίθεσης και έδωσε το δικό του μήνυμα αναφορικά με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας ως ευθύνη όλων μας με μόνο ουσιαστικό τρόπο προστασίας τη συνεργασία και την σύμπνοια όλων των φορέων. Δείτε τι […]

13 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Με αφορμή το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στο Στρασβούργο, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε τη συμπάθειά του για τα θύματα της επίθεσης και έδωσε το δικό του μήνυμα αναφορικά με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας ως ευθύνη όλων μας με μόνο ουσιαστικό τρόπο προστασίας τη συνεργασία και την σύμπνοια όλων των φορέων.

Δείτε τι έγραψε στη σελίδα του στα social media:

“Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου.
Η σκέψη μου βρίσκεται μαζί με τα θύματα και τους κοντινούς ανθρώπους τους.
Το Στρασβούργο είναι μια πόλη σύμβολο για την Ευρώπη.
Ένα πράγμα θέλω να πω, ότι η τρομοκρατία, από όπου και αν προέρχεται, δεν θα καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε. Δεν τους φοβόμαστε. Από το τυφλό τρομοκρατικό μίσος μπορούμε, όμως, να προστατευθούμε, μόνο αν μείνουμε ενωμένοι. 
Η ασφάλεια των πολιτών μας πρέπει να είναι προτεραιότητα και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Γνωρίζω ότι η ΕΕ προωθεί την ενίσχυση της προστασίας των δημοσίων χώρων μέσω ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων. Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που υπάρχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024