,

Λαμία: It’s Christmas time! Χριστούγεννα στην Πόλη μας!

Φέτος οι γιορτές στην πόλη μας θα είναι πραγματικά μοναδικές! Φέτος τα Χριστούγεννα, η Λαμία στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα γιορτής και ψυχαγωγίας με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο που ξεκινούν από 30 Νοεμβρίου 2018 και διαρκούν έως τις 6 Ιανουαρίου 2019 χαρίζοντας χαμόγελα χαράς σε μικρούς και μεγάλους! Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί […]

1 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Φέτος οι γιορτές στην πόλη μας θα είναι πραγματικά μοναδικές!

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Λαμία στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα γιορτής και ψυχαγωγίας με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο που ξεκινούν από 30 Νοεμβρίου 2018 και διαρκούν έως τις 6 Ιανουαρίου 2019 χαρίζοντας χαμόγελα χαράς σε μικρούς και μεγάλους!

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη φως και αισιοδοξία σε μια πόλη δυναμική και ελκυστική στον επισκέπτη και ζεστή για τους κατοίκους της!

Συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως οι STAVENTO και ο Πάνος Μουζουράκης αλλά και με τοπικά συγκροτήματα, φιλανθρωπικές δράσεις, θεατρικά, μουσικοχορευτικά και αθλητικά δρώμενα, παραδοσιακά ήθη και έθιμα, σε συνεργασία με τις Δομές αλλά και συλλόγους του Δήμου Λαμιέων, δίνουν εορταστικό χρώμα σε όλο το Δήμο.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα σε φωτογραφίες:

Καλές γιορτές σε όλους μας! God Bless us, everyone!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024