,

Λαμία: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από το “ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ” στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος “ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ” για 14η χρονιά διοργανώνει και φέτος τη ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ “ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ” την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Σαμαράς. Τα “Δώρα Ψυχής” κληρώνουν και φέτος ένα αυτοκίνητο, με τη χορηγία της εταιρείας “ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  I.K.E.” επίσημος έμπορος της FORD. Στην κλήρωση μπαίνετε με την αγορά κάθε λαχνού αξίας 5 […]

3 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος “ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ” για 14η χρονιά διοργανώνει και φέτος τη ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ “ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ” την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Σαμαράς.

Τα “Δώρα Ψυχής” κληρώνουν και φέτος ένα αυτοκίνητο, με τη χορηγία της εταιρείας “ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  I.K.E.” επίσημος έμπορος της FORD. Στην κλήρωση μπαίνετε με την αγορά κάθε λαχνού αξίας 5 ευρώ. Το αυτοκίνητο που κληρώνεται φέτος είναι ένα Ford Ka+, 5θυρο, 1200cc.

Τα “Δώρα Ψυχής” συνιστούν χειροποίητα αντικείμενα φτιαγμένα από τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και αντικείμενα από χορηγίες επιχειρηματιών, τόσο από τη Λαμία όσο και από τις γύρω περιοχές.

Λαχνούς μπορείτε να προμηθευτείτε καθημερινά στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου, στην πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του Συλλόγου (Διάκου 24), στην ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ I.K.E. καθώς και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλoς – Οπτικά (Καποδιστρίου 4 & 8).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024