Μαδρίτη: Πάνω από 7.000 “Άγιοι Βασίληδες” στους δρόμους για καλό σκοπό!

Στα κοκκινόλευκα ντύθηκε σήμερα η πρωτεύουσα της Ισπανίας, αφού οι δρόμοι γέμισαν “Άγιους Βασίληδες” κάθε ηλικίας! Πάνω από 7.000 άτομα κάθε ηλικίας ντύθηκαν σήμερα “Άγιοι Βασίληδες” και έτρεξαν στους δρόμους της Μαδρίτης για καλό σκοπό. Ανάμεσά τους ήταν και πολλά παιδιά αλλά και βρέφη σε καροτσάκια ντυμένα στα πράσινα ως ξωτικά του Άγιου Βασίλη. Ο […]

9 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Στα κοκκινόλευκα ντύθηκε σήμερα η πρωτεύουσα της Ισπανίας, αφού οι δρόμοι γέμισαν “Άγιους Βασίληδες” κάθε ηλικίας!

Πάνω από 7.000 άτομα κάθε ηλικίας ντύθηκαν σήμερα “Άγιοι Βασίληδες” και έτρεξαν στους δρόμους της Μαδρίτης για καλό σκοπό. Ανάμεσά τους ήταν και πολλά παιδιά αλλά και βρέφη σε καροτσάκια ντυμένα στα πράσινα ως ξωτικά του Άγιου Βασίλη.

Ο αγώνας δρόμου πέντε χιλιομέτρων που λαμβάνει χώρα κατά μήκος της λεωφόρου Paseo de la Castellana της Μαδρίτης έχει στόχο να μαζέψει χρήματα για την αντιμετώπιση και φροντίδα όσων πάσχουν από καρκίνο.

Μέρος του τέλους εισόδου που καταβάλλεται από κάθε συμμετέχοντα στον αγώνα θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό φορέα φροντίδας του καρκίνου, Fundacion Intheos.

 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο συγκεκριμένος φιλανθρωπικός αγώνας με θέμα τον Άγιο Βασίλη είναι ο μεγαλύτερος στο είδος του σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024