Βασίλης Καθαροσπόρης: Στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Καλού Σαμαρείτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Πανευβοϊκού Συλλόγου Κακοποιημένης Γυναικάς και Παιδιού παρευρέθηκε το απόγευμα της  Παρασκευής ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων, Βασίλης Καθαροσπόρης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνοδευόμενος από τη σύζυγο του είχε την ευκαιρία σε χριστουγεννιάτικο κλίμα να απολαύσει τη βραδιά jazz μουσικής από το ερευνητικό ωδείο Χαλκίδας. Στο τέλος της εκδήλωσης συνομίλησε με τον Αρχιμανδρίτη […]

2 Δεκεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Πανευβοϊκού Συλλόγου Κακοποιημένης Γυναικάς και Παιδιού παρευρέθηκε το απόγευμα της  Παρασκευής ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων, Βασίλης Καθαροσπόρης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνοδευόμενος από τη σύζυγο του είχε την ευκαιρία σε χριστουγεννιάτικο κλίμα να απολαύσει τη βραδιά jazz μουσικής από το ερευνητικό ωδείο Χαλκίδας. Στο τέλος της εκδήλωσης συνομίλησε με τον Αρχιμανδρίτη και πρόεδρο του συλλόγου πατήρ Τιμόθεο Μπαϊμπάκη, τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, Πάνο Καραμούζη και όλους τους εθελοντές και φίλους του «Καλού Σαμαρείτη» ανταλλάσσοντας ευχές και ευχόμενος να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους και την προσφορά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ