,

Οδηγούνται στις Αρχές για κλοπές

Συνελήφθησαν χθες 5 Δεκεμβρίου απογευματινές ώρες, δύο άτομα που κατηγορούνταν για κλοπές. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία 46χρονη ημεδαπή και ένας 36χρονος ημεδαπό. Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, διαπιστώθηκε ότι η 46χρονη, η οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος […]

6 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Συνελήφθησαν χθες 5 Δεκεμβρίου απογευματινές ώρες, δύο άτομα που κατηγορούνταν για κλοπές. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία 46χρονη ημεδαπή και ένας 36χρονος ημεδαπό.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, διαπιστώθηκε ότι η 46χρονη, η οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, είχε διαπράξει με τη μέθοδο της απασχόλησης, το χρονικό διάστημα από 01 έως 04-12-2018, συνολικά τέσσερις (4) κλοπές, αφαιρώντας κατά περίπτωση από τα θύματά της, ένα κινητό τηλέφωνο και τις τσάντες τους, που περιείχαν προσωπικά τους αντικείμενα και έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στην κατοχή της και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Στη δεύτερη περίπτωση στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων συνελήφθη ο 36χρονος στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ο οποίος χθες μεσημβρινές ώρες είχε εισέλθει σε κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή και είχε αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024