Περιφέρεια Στερεάς: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την συμμετοχή επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση «NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE 2019»

Πιστή στο πλάνο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητάς της, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση «Natural & Organic Products Europe 2019», η οποία θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 8 Απριλίου 2019 στο Λονδίνο. Σε συνεργασία με την […]

13 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Πιστή στο πλάνο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητάς της, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση «Natural & Organic Products Europe 2019», η οποία θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 8 Απριλίου 2019 στο Λονδίνο. Σε συνεργασία με την αποκλειστική διοργανώτρια εταιρεία RECO EXPORTS και τον αποκλειστικό της συνεργάτη την εταιρεία PROMO SOLUTION, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμβάλλει στην ενίσχυση των εξωστρεφών επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.

Η Διεθνής Έκθεση «Natural & Organic Products Europe 2019», αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες εκθέσεις για τον κλάδο των βιολογικών τροφίμων και των φυσικών καλλυντικών που πραγματοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως.

Διοργανώνεται σε ετήσια βάση και πραγματοποιείται για 24η συνεχόμενη χρονιά, στον εκθεσιακό χώρο ExCeL στο Λονδίνο. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για πρώτη φορά με το εθνικό περίπτερο της χώρας μας, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες λιανικής, χονδρεμπόρους, διανομείς και παραγωγούς του κλάδου των βιολογικών προϊόντων, τόσο για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, όσο και ολόκληρου του κόσμου.

Οι εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στη διάθεσή του λειτουργικά 4 τ.μ.

Εκτός από τον συντονισμό της αποστολής, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά το 40% του συνολικού κόστους για κάθε εκθέτη, που σημαίνει πως το συνολικό κόστος για κάθε εκθέτη θα φτάσει τα 1.920€ + Φ.Π.Α.

Στο συνολικό κόστος ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.

Παρακαλούμε τις εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 31 Δεκεμβρίου 2018, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση της PROMO SOLUTION (αποστολή στο e-mail: sales@promosolution.net και κοινοποίηση στο e-mail: info@kye.com.gr), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024