Πρόταση για ίδρυση Εσπερινού ΕΠΑΛ στο Αλιβέρι

Πρόταση για την ίδρυση και λειτουργία Εσπερινού ΕΠΑΛ στο Αλιβέρι, έθεσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται η ανάγκη δημιουργίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ, δεδομένου ότι το μοναδικό που υπάρχει στην Εύβοια, εδράζεται στην περιοχή της Χαλκίδας και απαιτείται η […]

14 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Πρόταση για την ίδρυση και λειτουργία Εσπερινού ΕΠΑΛ στο Αλιβέρι, έθεσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται η ανάγκη δημιουργίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ, δεδομένου ότι το μοναδικό που υπάρχει στην Εύβοια, εδράζεται στην περιοχή της Χαλκίδας και απαιτείται η καθημερινή μετακίνηση όσων θέλουν να φοιτήσουν σε αυτό, κάτι που είναι αδύνατον να γίνει εφόσον οι αποστάσεις είναι απαγορευτικές για τους κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών.

Όπως τονίζεται, δεδομένου ότι υπάρχουν οι ανάλογες κτιριακές υποδομές, εξοπλισμός και εργαστήρια, κρίθηκε απαραίτητο να πραγματοποιηθεί το αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Μαΐου 2024