Σταδιακή βελτίωση καιρού από το Σάββατο

Πτώση θερμοκρασίας αναμένεται από σήμερα Πέμπτη σε όλη τη Στερεά Ελλάδα. Στη Θήβα σήμερα η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Από σήμερα το βράδυ θα βρέχει κατά τόπους με πιθανότητα χινόνερου. Για αύριο Παρασκευή αναμένονται ασθενείς βροχές, με τον άνεμο να πνέει από 3 έως 4 μποφόρ. Από το Σάββατο ο […]

6 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Πτώση θερμοκρασίας αναμένεται από σήμερα Πέμπτη σε όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Στη Θήβα σήμερα η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Από σήμερα το βράδυ θα βρέχει κατά τόπους με πιθανότητα χινόνερου. Για αύριο Παρασκευή αναμένονται ασθενείς βροχές, με τον άνεμο να πνέει από 3 έως 4 μποφόρ. Από το Σάββατο ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 11 βαθμούς Κελσίου. Στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί και για την Κυριακή με σταδιακή βελτίωση από ξημερώματα της Δευτέρας.

Στη Λιβαδειά η θερμοκρασία φαίνεται να εμφανίζει πτώση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για σήμερα Πέμπτη υπάρχει αυξημένη πιθανότητα βροχής με τον άνεμο να πνέει στα 3 μποφόρ. Για αύριο Παρασκευή θα βρέχει κατά τόπους με αυξημένη πιθανότητα χιονόνερου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το Σάββατο, με αραιή συννεφιά, η οποία θα συνεχιστεί και την Κυριακή. Αύξηση θερμοκρασίας αναμένεται από τη Δευτέρα, με τον άνεμο να πνέει στα 4 μποφόρ.

Στη Χαλκίδα αναμένεται πτώση θερμοκρασίας από σήμερα Πέμπτη, με ασθενή βροχή και τον άνεμο να πνέει στα 4 μποφόρ. Από αύριο Παρασκευή θα παρουσιαστεί ασθενής βροχή που θα υποχωρήσει στη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία ανεβαίνει από την Κυριακή το μεσημέρι, με σταδιακή βελτίωση από τη Δευτέρα.

Στο Καρπενήσι η θερμοκρασία θα αγγίξει τους -2 βαθμούς Κελσίου, με αραιή συννεφιά, ενώ πτώση φαίνεται να παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το Σάββατο με αραιή συννεφιά και ασθενή κατά τόπους βροχή, με τον άνεμο να πνέει στα 5 μποφόρ. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα παρουσιαστεί ασθενές χιονόνερο, το οποίο θα υποχωρήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη Δευτέρα ο άνεμος θα πνέει από 5 έως 7 μποφόρ, ενώ θα βρέχει κατά τόπους. Σταθερός θα παραμείνει και την Τρίτη.

Στη Λαμία η θερμοκρασία θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου, με αραιή συννεφιά για σήμερα Πέμπτη. Μικρή πτώση θερμοκρασίας και πιθανότητα χιονόνερου αναμένεται για αύριο Παρασκευή, με τον άνεμο να πνέει στα 2 μποφόρ. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το Σάββατο με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Σταθερός θα παραμείνει και για την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα αναμένονται ασθενείς κατά τόπους βροχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023