Θλίψη μας γέμισε ο θάνατος του Νίκου Κωτσή

Έφυγε, χθες από την ζωή, σε ηλικία μόλις 66 ετών, ο Νίκος Κωτσής, ένας βέρος Χαλκιδαίος, ένας άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς. Ο Νίκος Κωτσής, ήταν συνταξιούχος των ΕΛΤΑ, γέννημα θρέμμα Χαλκιδαίος, μεγάλωσε και έζησε στην περιοχή του ″Δέλτα″, στα 15 του χρόνια περίπου, εντάχθηκε στα ″τσικό″ […]

29 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Έφυγε, χθες από την ζωή, σε ηλικία μόλις 66 ετών, ο Νίκος Κωτσής, ένας βέρος Χαλκιδαίος, ένας άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς.

Ο Νίκος Κωτσής, ήταν συνταξιούχος των ΕΛΤΑ, γέννημα θρέμμα Χαλκιδαίος, μεγάλωσε και έζησε στην περιοχή του ″Δέλτα″, στα 15 του χρόνια περίπου, εντάχθηκε στα ″τσικό″ του τότε ΑΟ Χαλκίς, για να περάσει στην συνέχεια στην Α’ ομάδα του μεγάλου τότε ΑΟ Χαλκίς και παρά την παρά την παρουσία τερματοφυλάκων τοτέμ για τον ΑΟ Χαλκίς, όπως ο Μανιάκης και ο Γκοτζαμάνης, πήρε πολλές συμμετοχές και ήταν πάντα παρών, όταν χρειαζόταν. Ο ΑΟ Χαλκίς για τον Νίκο Κωτσή ήταν “τρόπος ζωής”, οι φίλαθλοι του είχαν δώσει τα ποδοσφαιρικά παρατσούκλια, “Αίλουρος” και “Αγριόγατος”, αποτυπώνοντας έτσι, το εντυπωσιακό του ρεφλέξ αλλά και το πάθος του.

Όταν “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, συνέχισε να βρίσκεται κοντά στον ΑΟ Χαλκίς, με την ομάδα των παλαιμάχων.

Δυστυχώς έφυγε, ακόμα, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου της Εύβοιας και η παρέα του, εκεί στο καφεκοπτείο του Νώντα Παπαδέδε, στα φανάρια της Νεάπολης, θα νιώθει πολύ πιο ″φτωχή″ από την απουσία του.

Η κηδεία του Νίκου Κωτσή, θα γίνει σήμερα Τρίτη (29-Ιαν.) στις 16.00, στον Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο κοιμητήριο της Χαλκίδας, εκεί που θα τον αποχαιρετίσουν οι δικοί του, αλλά και οι φίλοι και παλιοί συμπαίκτες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024