Νέα απόκτηση για τον Ναυπακτιακό ο Βακράκος

Συνεχίζει να ξαφνιάζει ευχάριστα τους φιλάθλους του Ναυπακτιακού η διοίκηση της ομάδας, μετά και την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Γιώργου Βακράκου από τον Παναιτωλικό. Ο Γιώργος Βακράκος, αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού του Τραϊανού Δέλλα, από την οποία έλυσε το επαγγελματικό συμβόλαιο προκειμένου να μετακινηθεί στον Ναυπακτιακό για να τον ενισχύσει στις προσπάθειες […]

23 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Συνεχίζει να ξαφνιάζει ευχάριστα τους φιλάθλους του Ναυπακτιακού η διοίκηση της ομάδας, μετά και την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Γιώργου Βακράκου από τον Παναιτωλικό.

Ο Γιώργος Βακράκος, αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού του Τραϊανού Δέλλα, από την οποία έλυσε το επαγγελματικό συμβόλαιο προκειμένου να μετακινηθεί στον Ναυπακτιακό για να τον ενισχύσει στις προσπάθειες που καταβάλλει για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Τελευταίο του επίσημο παιγνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, ο αγώνας κυπέλου με τον Ο.Φ.Ιεράπετρας.

Παναιτωλικός και Ναυπακτιακός, έχουν πολύ στενές σχέσεις συνεργασίας τα τελευταία χρόνια, κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα έπειτα και από την τελευταία μετακίνηση ενός πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Γιώργος Βακράκος στην ομάδα της Ναυπάκτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024