Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας!

Πρωτοχρονιάτικη πίτα με γεύση..Ιονίου! Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν φέτος οι Αστυνομικοί της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας στη Λευκίμμη Κέρκυρας. Οι πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς βρήκαν τους Αστυνομικούς της Διμοιρίας στο νησί των Φαιάκων λόγω καθηκόντων, όπου και αποφάσισαν να κόψουν την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Έτσι, μέσα σε οικογενειακό και εγκάρδιο κλίμα ο […]

9 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Πρωτοχρονιάτικη πίτα με γεύση..Ιονίου!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν φέτος οι Αστυνομικοί της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας στη Λευκίμμη Κέρκυρας.

Οι πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς βρήκαν τους Αστυνομικούς της Διμοιρίας στο νησί των Φαιάκων λόγω καθηκόντων, όπου και αποφάσισαν να κόψουν την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Έτσι, μέσα σε οικογενειακό και εγκάρδιο κλίμα ο επικεφαλής τους Αστυνόμος Β’ κ. Γρουσουζάκος Ηλίας, παρουσία του Αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας κ. Κοσμά Ευθύμιου και του Γενικού Γραμματέα αυτής κ. Δεδέ Ευάγγελου, έκοψαν από κοινού το πρώτο κομμάτι ευχόμενοι Υγεία, Χαρά και Ευτυχία στο αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα στον προσφάτως τραυματισθέντα συνάδελφο τους μετά από περιστατικό με κυνηγό, με τις θερμότερες ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Μαΐου 2024