Αποκλεισμένα λόγω κατάρρευσης γέφυρας χωριά στη Δυτική Φθιώτιδα μετά το Περιβόλι

Αποκλεισμένα είναι εδώ και μέρες τα χωριά του Ινάχου στη Δυτική Φθιώτιδα λόγω της πυκνής βροχόπτωσης που πλήττει ασταμάτητα την περιοχή την τελευταία εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς πρόσβαση είναι τα χωριά που βρίσκονται μετά το Περιβόλι, δηλαδή τα Μάρμαρα, η Κολοκυθιά,τα Αργύρια,το Νικολίτσι και το Κυριακοχώρι, αφού η στάθμη του ποταμού Ινάχου έχει ανέβει πάνω […]

12 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Αποκλεισμένα είναι εδώ και μέρες τα χωριά του Ινάχου στη Δυτική Φθιώτιδα λόγω της πυκνής βροχόπτωσης που πλήττει ασταμάτητα την περιοχή την τελευταία εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς πρόσβαση είναι τα χωριά που βρίσκονται μετά το Περιβόλι, δηλαδή τα Μάρμαρα, η Κολοκυθιά,τα Αργύρια,το Νικολίτσι και το Κυριακοχώρι, αφού η στάθμη του ποταμού Ινάχου έχει ανέβει πάνω στη γέφυρα, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση πεζών και οχημάτων.

Το χειρότερο δεν άργησε να έρθει και έτσι χθες το πρωί τμήμα της γέφυρας γκρεμίστηκε από τις πλημμύρες. Αν και η ζημιά αποκαταστάθηκε προσωρινά χθες στις 14:00 από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σήμερα πάλι η πρόσβαση έχει καταστεί αδύνατη, σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της περιοχής. Και τα καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να μαίνονται. Έκκληση βοήθειας απευθύνουν εκ νέου οι κάτοικοι των ανωτέρω περιοχών προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία βρίσκεται σύσσωμη στους δρόμους προς αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις νεώτερες εξελίξεις στη Δυτική Φθιώτιδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Μαΐου 2024