Δεν στηρίζει τον Γιώργο Θεοδώρου ο ΣΥΡΙΖΑ Κύμης-Αλιβερίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ο.Μ. Κύμης-Αλιβερίου του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Θεοδώρου, δεν έχει την στήριξη του κόμματος. Σύμφωνα με την Συντονίστρια της Ο.Μ. Κύμης-Αλιβερίου του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργίας Σίμωση, η επιλογή που έχει γίνει και δημοσιοποιήθηκε από τον κ. Γιώργο Θεοδώρου, για κάθοδο της δημοτικής παράταξης “Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία”, με τον […]

14 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ο.Μ. Κύμης-Αλιβερίου του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Θεοδώρου, δεν έχει την στήριξη του κόμματος.

Σύμφωνα με την Συντονίστρια της Ο.Μ. Κύμης-Αλιβερίου του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργίας Σίμωση, η επιλογή που έχει γίνει και δημοσιοποιήθηκε από τον κ. Γιώργο Θεοδώρου, για κάθοδο της δημοτικής παράταξης “Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία”, με τον ίδιο ως επικεφαλής, είναι προσωπική του επιλογή και ως εκ τούτου δεν έχει την στήριξή τους.

Όπως σημειώνει η κ. Σίμωση, η Οργάνωση συνεχίζει τις διεργασίες της, μέσα στα πλαίσια που ορίζει η απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ του Μαΐου 2018 και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της, μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου της με την κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ