,

Δήμητρα Γαλάνη: “Για το Καρπενήσι αισθάνομαι ζήλια”

“Χρειαζόμαστε κάποιον που να ξέρει τη δουλειά, και όχι θεατές ή περαστικούς” λέει η Δήμητρα Γαλάνη στον Κώστα Μπακογιάννη, δείχνοντάς του τη γειτονιά της, δηλαδή τον Κεραμεικό και το Γκάζι, σε έναν περίπατο που τα είχε όλα. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών περιηγήθηκε στις δύο κεντρικές γειτονιές της Αθήνας μαζί με την […]

14 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

“Χρειαζόμαστε κάποιον που να ξέρει τη δουλειά, και όχι θεατές ή περαστικούς” λέει η Δήμητρα Γαλάνη στον Κώστα Μπακογιάννη, δείχνοντάς του τη γειτονιά της, δηλαδή τον Κεραμεικό και το Γκάζι, σε έναν περίπατο που τα είχε όλα.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών περιηγήθηκε στις δύο κεντρικές γειτονιές της Αθήνας μαζί με την αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, καλημερίζοντας περαστικούς και καταστηματάρχες και αναλύοντας όλα όσα απαιτούν επίλυσης στην Αθήνα, όπως τα εγκαταλελειμμένα κτίσματα, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, την παράνομη στάθμευση, την καθαριότητα, την ηχορύπανση αλλά και για το ιστορικό τρίγωνο στην καρδιά της πρωτεύουσας.

“Για το Καρπενήσι αισθάνομαι ζήλια” είπε η κ. Γαλάνη στον κ. Μπακογιάννηδιότι είχατε μια καλή ομάδα και δουλέψατε. Δουλέψατε αυτή η ομάδα, όχι μόνο εκεί, αλλά και στην Περιφέρεια και κάνατε πολύ σοβαρή δουλειά. Γι’ αυτό σου λέω ότι είναι απαραίτητο να έχουμε ανθρώπους που να ξέρουν τη δουλειά.”, κατέληξε, τονίζοντας ότι η αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι απαλλαγμένη από κόμματα και παρατάξεις.

“Ο καλός αυτοδιοικητικός πρέπει να είναι μαέστρος της ορχήστρας” αποκρίθηκε ο κ. Μπακογιάννης, συμπληρώνοντας πως η λογική της αυτοδιοίκησης βρίσκεται στις συνθέσεις.

Δείτε όλη τη βόλτα – συζήτηση εδώ:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PuqMDIUbsrs[/embedyt]

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023