Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές σε οικίες της Ανατολικής Φθιώτιδας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας Φθιώτιδας, εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές σε οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν τον Ιούλιο 2018, σε περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Κουβέλα και Πλατανιά Αχινού. Στο πλαίσιο της έρευνας, σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 31 και 32 ετών αντίστοιχα. Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, ο […]

18 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας Φθιώτιδας, εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές σε οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν τον Ιούλιο 2018, σε περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Κουβέλα και Πλατανιά Αχινού.

Στο πλαίσιο της έρευνας, σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 31 και 32 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, ο 31χρονος ενέχεται σε κλοπή από οικία, μεσημβρινές ώρες της 02-07-2018, κατά την οποία αφαιρέθηκαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο 32χρονος ενέχεται σε κλοπή από οικία,  μεσημβρινές ώρες της 29-07-2018, κατά την οποία αφαιρέθηκαν χρυσαφικά – τιμαλφή.

Την προανάκριση, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023