,

Γιάννης Σαρακιώτης: “Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά η συνέχιση της προσπάθειας”

Σε δήλωση με αφορμή την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση προχώρησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Σύμφωνα με τον κ. Σαρακιώτη: «Η ψήφος εμπιστοσύνης στη σημερινή κυβέρνηση αποτελεί ψήφο υπέρ της σταθερότητας και της ομαλότητας. Η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός έχουν ήδη αντιμετωπίσει τις δύσκολες προκλήσεις του χθες με σχέδιο και […]

17 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Σε δήλωση με αφορμή την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση προχώρησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γιάννης Σαρακιώτης.

Σύμφωνα με τον κ. Σαρακιώτη:

«Η ψήφος εμπιστοσύνης στη σημερινή κυβέρνηση αποτελεί ψήφο υπέρ της σταθερότητας και της ομαλότητας. Η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός έχουν ήδη αντιμετωπίσει τις δύσκολες προκλήσεις του χθες με σχέδιο και στρατηγική και θέτουν πλέον γερά θεμέλια για την Ελλάδα του αύριο. Το τέλος των μνημονίων μας έχει βρει ισχυρότερους και πιο αισιόδοξους ενάντια στους μάντεις της καταστροφής και της μιζέριας. Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά η συνέχιση της προσπάθειας για να διεκδικήσει η πατρίδα μας τη θέση που της αρμόζει στο διεθνές γίγνεσθαι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024