,

Η απάντηση του Θύμιου Καραΐσκου στη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξή της

Έπειτα από τη χθεσινή επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο στο πρόσωπο του κ. Ευθύμιου Καραΐσκου και του Συνδυασμού “Περήφανη Πόλη” για την εκλογική μάχη του Μαΐου στον Δήμο Λαμιέων, η οποία γνωστοποιήθηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης από τη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων έκανε […]

17 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Έπειτα από τη χθεσινή επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο στο πρόσωπο του κ. Ευθύμιου Καραΐσκου και του Συνδυασμού “Περήφανη Πόλη” για την εκλογική μάχη του Μαΐου στον Δήμο Λαμιέων, η οποία γνωστοποιήθηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης από τη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων έκανε την εξής δήλωση:

“Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι η στήριξη από μεγάλες δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις, όπως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι σημαντική για κάθε υποψήφιο και συνδυασμό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τα στελέχη της σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, για την εμπιστοσύνη τους στο εγχείρημά μας να καταστήσουμε τη Λαμία Περήφανη Πόλη.

Έχουμε δηλώσει σε όλους τους τόνους, ότι δημιουργούμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, με σημεία αναφοράς σε όλο το κοινωνικό φάσμα.

Βούλησή μας και πρόθεσή μας είναι η συνεργασία να επεκταθεί σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς και δυνάμεις, που τοποθετούν στο κέντρο των επιλογών τους, τη Λαμία και τους πολίτες της.

Τα θέματα της πόλης χρειάζονται συνεχή, αλλά πρωτίστως παραγωγικό, διάλογο και συνέργειες, χωρίς διαχωριστικές γραμμές.

Οι ευρύτερες συνεργασίες είναι στόχος μας και σκοπός μας και θα καθοδηγεί την πολιτική μας πρακτική. Αποτελεί βασικό μας προσανατολισμό στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου και στην προγραμματική σχέση που θα συνδέσει τις επιλογές μας με τους πολίτες της Λαμίας.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024