,

Ο Απόστολος Γκλέτσος γίνεται…application για τις εκλογές!

Με σχετικό Δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος, ενημέρωσε σήμερα ότι πλέον θα είναι διαθέσιμη ειδική εφαρμογή (application) με το όνομα «Gkletsos» με την οποία όσοι επιθυμούν θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για τον Συνδυασμό του “Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση”. Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο τύπου “Η […]

22 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Με σχετικό Δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος, ενημέρωσε σήμερα ότι πλέον θα είναι διαθέσιμη ειδική εφαρμογή (application) με το όνομα «Gkletsos» με την οποία όσοι επιθυμούν θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για τον Συνδυασμό του “Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση”.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο τύπου

“Η Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση ανακοινώνει δύο νέες υποψηφιότητες για τις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές. Την κα. Πανάγου Βασιλική του Χρήστου, Εκπαιδευτικό και την κα. Τσιρώνη Σταματία (Ματίνα) του Νικολάου, Δικηγόρο.

Στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν τα αναλυτικά βιογραφικά των υποψηφίων στην εφαρμογή «Gkletsos» για τα κινητά καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Απόστολος Γκλέτσος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Επικεφαλής Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης

Email: enotikiperiferiakikinisi@gmail.com, gkletsosapostolos@gmail.com
Facebook:ΕνωτικήΠεριφερειακήΚίνηση
Instagram:enotikiperiferiakikinisi
Έξυπνη εφαρμογή: Gkletsos στο googleplay ή “http://gkletsos.mobapp.at” για Apple iOS μέσο του Safari ή internet explorer ή Chrome ή Mozilla”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024