Ο Δήμαρχος στέλνει τις ευχαριστίες του

O Χρήστος Παγώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνέβαλαν να ανοίξει ο δρόμος για την ίδρυση πανεπιστημιακών σχολών. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει ο ίδιος: “Μετά την χτεσινή επικύρωση στη Βουλή του Σχεδίου Νόμου που προβλέπει τις συνέργειες του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανοίγει και τυπικά ο […]

18 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

O Χρήστος Παγώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνέβαλαν να ανοίξει ο δρόμος για την ίδρυση πανεπιστημιακών σχολών. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει ο ίδιος:

“Μετά την χτεσινή επικύρωση στη Βουλή του Σχεδίου Νόμου που προβλέπει τις συνέργειες του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανοίγει και τυπικά ο δρόμος για την ίδρυση πανεπιστημιακών σχολών στην περιοχή μας αλλά και την δημιουργία της “Τεχνόπολης του Ευρίπου”.
Ο Δήμος Χαλκιδέων μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του στον Πανεπιστημιακό χάρτη της χώρας μας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τις μεγάλες τομές που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν ώστε να φτάσουμε σε αυτή την ημέρα! Συνεχίζουμε!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024