Ο Φάνης Σπανός «επιμένει» στο internet και τα social media

Την επίσημη ιστοσελίδα στο ιντερνέτ και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ανακοίνωσε σήμερα ο συνδυασμός του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», και καλεί τους φίλους να ενημερώνονται για τις δράσεις του. Όπως αναφέρει μάλιστα σε σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε,»μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα θα γνωρίσετε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς […]

11 Ιανουαρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την επίσημη ιστοσελίδα στο ιντερνέτ και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ανακοίνωσε σήμερα ο συνδυασμός του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», και καλεί τους φίλους να ενημερώνονται για τις δράσεις του.

Όπως αναφέρει μάλιστα σε σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε,»μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα θα γνωρίσετε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό και τους ανθρώπους του συνδυασμού, καθώς επίσης και τις ιδέες  για τη συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας της Περιφέρειας. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του συνδυασμού δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να μάθει που ψηφίζει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μέσα από την πλατφόρμα ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.

Ταυτόχρονα, στην επίσημη ιστοσελίδα θα βρείτε όλα τα νεότερα και την προεκλογική εκστρατεία, τις επισκέψεις, τις συναντήσεις, τις ομιλίες, και φυσικά, τις θέσεις του συνδυασμού. Σύντομα, μάλιστα, θα αναρτηθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα με καινοτόμο, στρατηγικό και αναπτυξιακό σχεδιασμό για το μέλλον της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο συνδυασμός «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» «επιμένει», όμως,  και στα social media, μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook. Από εκεί θα μπορείτε να ενημερώνεστε και να επικοινωνείτε άμεσα με τον Φάνη Σπανό και την ομάδα του».

Όσοι θέλουν, λοιπόν, μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη σελίδα του συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.epimenoume2019.gr, κάντε Like στην ομώνυμη Facebook Page «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» και subscribe στο κανάλι του YouTube.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ