Όλα έτοιμα για την προτομή του υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση

Όλα είναι έτοιμα για την τοποθέτηση της προτομής του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση, σε κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Ανθηδόνας. Από τον Δήμο μετά από εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη και τη συνεργασία της Δημοτικής Ενότητας, κατασκευάστηκε η τσιμεντένια βάση, πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί η προτομή του, ενώ πρόσφατα από τη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του […]

29 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Όλα είναι έτοιμα για την τοποθέτηση της προτομής του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση, σε κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Ανθηδόνας.

Από τον Δήμο μετά από εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη και τη συνεργασία της Δημοτικής Ενότητας, κατασκευάστηκε η τσιμεντένια βάση, πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί η προτομή του, ενώ πρόσφατα από τη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, έγινε και η ανάπλαση των χώρων πρασίνου.

Ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης. Π. Ν., με καταγωγή από την Τοπική Κοινότητα Ανθηδόνας, ήταν ένας από τους τρεις αδικοχαμένους άντρες που χάθηκαν το 2016, όταν το ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού κατέπεσε στην Κίναρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024