Στη φυλακή οι τέσσερις από τους έξι συλληφθέντες για ανατίναξη ATM

Τέσσερις από τους έξι συλληφθέντες κατέληξαν στη φυλακή, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διάπραξη ανατινάξεων ΑΤΜ τραπεζών, σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, καθώς και ένοπλων ληστειών σε βάρος υπαλλήλων εταιρειών φύλαξης (security), που διενεργούσαν χρηματαποστολές. Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν συνολικά έξι Έλληνες, μετά  από εντάλματα σύλληψης του Β’ […]

21 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Τέσσερις από τους έξι συλληφθέντες κατέληξαν στη φυλακή, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διάπραξη ανατινάξεων ΑΤΜ τραπεζών, σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, καθώς και ένοπλων ληστειών σε βάρος υπαλλήλων εταιρειών φύλαξης (security), που διενεργούσαν χρηματαποστολές.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν συνολικά έξι Έλληνες, μετά  από εντάλματα σύλληψης του Β’ Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, και συγκεκριμένα πέντε άνδρες, ηλικίας 33, 45, 37, 24 και 35 ετών, καθώς και μία 27χρονη γυναίκα, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο ακόμη συνεργών τους.

Μετά τις απολογίες των συλληφθέντων στον Ανακριτή, κρίθηκαν προφυλακιστέοι τέσσερις άντρες, ενώ έμειναν ελεύθεροι, μέχρι την διεξαγωγή της δίκης, ο 35χρονος και η 27χρονη, κάτοικοι Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024