Στον καναπέ έκρυβε τα λαθραία

Συνελήφθη, χθες Δευτέρα απογευματινές ώρες στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 48χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, η οικία του 48χρονου τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση και συνελήφθη τη στιγμή που παρέδωσε σε αστυνομικό, που του παρουσιάστηκε σαν υποψήφιος αγοραστής, ποσότητα αδασμολόγητου καπνού. Σε νομότυπη […]

15 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Συνελήφθη, χθες Δευτέρα απογευματινές ώρες στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 48χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, η οικία του 48χρονου τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση και συνελήφθη τη στιγμή που παρέδωσε σε αστυνομικό, που του παρουσιάστηκε σαν υποψήφιος αγοραστής, ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν εντός αποθηκευτικού χώρου επίπλου (καναπέ) και κατασχέθηκαν (126) λαθραία πακέτα τσιγάρων και τυποποιημένες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (1.050) γραμμαρίων.

Οι ανωτέρω ποσότητες τσιγάρων και καπνού, θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024