,

Συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο της Έλενας Βάκα

Δώδεκα ακόμα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά στην κοινωνία, στην ομάδα του συνδυασμού Αλλάζουμε – Έλενα Βάκα. “Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση”, τονίζει η Έλενα […]

22 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Δώδεκα ακόμα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά στην κοινωνία, στην ομάδα του συνδυασμού Αλλάζουμε – Έλενα Βάκα. “Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση”, τονίζει η Έλενα Βάκα.

Ανάμεσα στους υποψηφίους του συνδυασμού λοιπόν θα βρίσκονται: ο Θεόδωρος Γιαννούκος, Έμπορος – Πρόεδρος του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Εύβοιας, ο Χρήστος Μπλέτσας, Δάσκαλος, η Αϊδίνη Ελένη, Δημοτική Σύμβουλος – Υπάλληλος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Αφράτης Αντώνιος, Συνταξιούχος ΟΤΕ, η Γκάτσου – Σκολίδη Μαρίνα, Οικοκυρά, ο Μπιλάλης Ιωάννης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων – Φωτογράφος, η Παπαδημητρίου Τζωρτζίνα, Διακοσμήτρια, η Παπαθανασίου Γεωργία, Συνταξιούχος Υπάλληλος Νοσοκομείου Χαλκίδας, ο Ρήγος Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας, ο Σπύρου Γεώργιος, Συνταξιούχος Υπάλληλος Δήμου Χαλκιδέων, ο Τσάλλας Αθανάσιος, Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού, η Χονδρογιάννη Σοφία, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ