Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του διθέσιου αεροπλάνου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες κοντά στην περιοχή του Κρυονερίου, ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι για την ανεύρεση του διθέσιου αεροπλάνου που, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατέπεσε νωρίτερα σήμερα, στην θαλάσσια περιοχή. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες από το ΥΕΘΑ, πρόκειται για ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος, που ανήκει σε αερολέσχη της περιοχής, ενώ ο πιλότος φέρεται να είχε την […]

16 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες κοντά στην περιοχή του Κρυονερίου, ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι για την ανεύρεση του διθέσιου αεροπλάνου που, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατέπεσε νωρίτερα σήμερα, στην θαλάσσια περιοχή.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες από το ΥΕΘΑ, πρόκειται για ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος, που ανήκει σε αερολέσχη της περιοχής, ενώ ο πιλότος φέρεται να είχε την τελευταία επαφή του, με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας στις 12:29 το μεσημέρι, ενημερώνοντας ότι θα κινηθεί στον άξονα μεταξύ Πάτρας και Μεσολογγίου.

Την αρχική πληροφορία μετέφεραν στις αρχές αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι είδαν το αεροπλάνο να διαγράφει καθοδική πορεία και να προσκρούει στην επιφάνεια του νερού, σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από την ακτή.

Στις έρευνες συμμετέχουν πλωτά σκάφη του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ σε συναγερμό βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024