Συνεχίζει τις επαφές του με τοπικούς φορείς ο Φάνης Σπανός: Χθες στο Μώλο, σήμερα στη Λαμία!

Συνεχίζει τις επαφές του με τοπικούς φορείς ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Φάνης Σπανός, στα πλαίσια της περιοδείας γνωριμίας του με την Περιφέρεια και τις ανάγκες της. Έτσι χθες βρέθηκε στο Μώλο και πιο συγκεκριμένα στον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Μώλου όπου ενημερώθηκε για τη δράση του και απόλαυσε τα υπέροχα […]

18 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Συνεχίζει τις επαφές του με τοπικούς φορείς ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Φάνης Σπανός, στα πλαίσια της περιοδείας γνωριμίας του με την Περιφέρεια και τις ανάγκες της.

Έτσι χθες βρέθηκε στο Μώλο και πιο συγκεκριμένα στον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Μώλου όπου ενημερώθηκε για τη δράση του και απόλαυσε τα υπέροχα εκθέματα του, ενώ σήμερα επισκέφτηκε το παράρτημα του ΕΚΑΒ και το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σπανός αναφορικά με τη σημερινή του επίσκεψη  “Η υγεία και οι μεταφορές αποτελούν προτεραιότητες της περιφερειακής μας αρχής και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε κάθε προσπάθεια για να καλύπτουμε ελλείψεις και να ενισχύουμε όπου υπάρχει ανάγκη.”

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Μώλου:

ΕΚΑΒ & ΚΤΕΛ Φθιώτιδας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Μαρτίου 2023