Το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας στις επάλξεις κατά της κακοκαιρίας

Σε συνεχή ετοιμότητα βρίσκονται τα μέλη της ομάδας δράσης του Σωματείου Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας προκειμένου να επέμβουν, όπου χρειαστεί, για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή της Ευρυτανίας τις τελευταίες ημέρες. Μέλη της ομάδας βρίσκονται σε διαρκή κίνηση με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα στο οδικό δίκτυο, προσφέροντας βοήθεια όπου χρειαστεί […]

4 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Σε συνεχή ετοιμότητα βρίσκονται τα μέλη της ομάδας δράσης του Σωματείου Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας προκειμένου να επέμβουν, όπου χρειαστεί, για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή της Ευρυτανίας τις τελευταίες ημέρες.

Μέλη της ομάδας βρίσκονται σε διαρκή κίνηση με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα στο οδικό δίκτυο, προσφέροντας βοήθεια όπου χρειαστεί συνδράμοντας εθελοντικά στο έργο της πολιτικής προστασίας της περιφέρειας.

Χτες το βράδυ συγκλήθηκε έκτακτο συντονιστικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας όπου παραβρέθηκε εκπρόσωπος του σωματείου, ενημερώνοντας για την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο προς τη Φουρνά.

Στο σημείο είχαν επίσης μεταβεί το απόγευμα τρία μέλη της ομάδας για να μεταφέρουν δεύτερες αντιολισθητικές αλυσίδες σε μηχάνημα της Περιφέρειας.

Τα μέλη του συντονιστικού ενημερώθηκαν για την κατάσταση του οδικού δικτύου, στο οποίο για την προσπέλαση χρειάζονται παντού αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τέλος έγινε προγραμματισμός για σήμερα Παρασκευή δεδομένου ότι η κακοκαιρία συνεχίζεται με λιγότερη ωστόσο προς το παρόν ένταση μέχρι το βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024