Βασίλης Καθαροσπόρης: στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει “δεν φταίω”

Στο θέμα της διακοπής υδροδότησης στην πόλη της Χαλκίδας, για 30 και πλέον ώρες, αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης. Όπως επεσήμανε, τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της ομάδας “Λύση Τώρα” έγιναν δέκτες πολλών παραπόνων από αγανακτισμένους δημότες, τονίζοντας πως από την μία πλευρά η βλάβη της ΔΕΗ και από […]

10 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Στο θέμα της διακοπής υδροδότησης στην πόλη της Χαλκίδας, για 30 και πλέον ώρες, αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης.

Όπως επεσήμανε, τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της ομάδας “Λύση Τώρα” έγιναν δέκτες πολλών παραπόνων από αγανακτισμένους δημότες, τονίζοντας πως από την μία πλευρά η βλάβη της ΔΕΗ και από την άλλη η στάση της ΔΕΥΑΧ, η οποία πέταξε από πάνω της την ευθύνη, χωρίς να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες, άφησαν την πόλη χωρίς το βασικό αγαθό ζωής.

“Η δημοτική αρχή είναι υπεύθυνη για την ομαλή ροή και την ποιοτική καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει δεν φταίω. Εκτός της συγνώμης που οφείλουμε στους συμπολίτες μας, η ΔΕΥΑΧ δεν είναι  άμοιρη ευθυνών» επεσήμανε ο κ. Καθαροσπόρης, ενώ πρόσθεσε «η αυτονομία στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΧ αποτελεί ανάγκη, η οποία καλύπτεται εύκολα με σχεδιασμό και δουλειά. Η εξάρτηση από τρίτους είναι εύκολη ειδικά, όταν επιρρίπτεις σ αυτούς τις ευθύνες. Η συγνώμη και η παραδοχή των λαθών είναι δύσκολη και θέλει υπευθυνότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024