Βράχος έπεσε πάνω σε σπίτι

Τρομακτικές εικόνες εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στην παραλία Αλυκής του Δήμου Θηβαίων, όταν τεράστιοι βράχοι ξεκόλλησαν από το Κάστρο των Τιφών και έπεσαν και κατέστρεψαν ακατοίκητο  σπίτι. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε πεζός ή οδηγός από τον δρόμο. Από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ξηρονομής- Αλυκής κ.Στάθης Κεφαλάς  και […]

29 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Τρομακτικές εικόνες εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στην παραλία Αλυκής του Δήμου Θηβαίων, όταν τεράστιοι βράχοι ξεκόλλησαν από το Κάστρο των Τιφών και έπεσαν και κατέστρεψαν ακατοίκητο  σπίτι. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε πεζός ή οδηγός από τον δρόμο. Από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ξηρονομής- Αλυκής κ.Στάθης Κεφαλάς  και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων.

Βράχοι και χώματα έχουν κλείσει το δρόμο που οδηγεί στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου, με τους κατοίκους να εκφράζουν τις φοβίες τους για την εξέλιξη του φαινομένου.
Οι κάτοικοι σύμφωνα με πληροφορίες είχαν προειδοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι οι συγκεκριμένοι βράχοι είναι επικίνδυνοι, λόγω των σεισμών και των βροχοπτώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2024