Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Γιάννης Βελής

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη, ανακοίνωσε ο Γιάννης Βελής. Σε δήλωσή του ο Γιάννης Βελής, τονίζει:  “Στα τόσα χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά, έμαθα πως τις λύσεις δεν τις φέρνουν ούτε τα βαριά βιογραφικά ούτε οι πολιτικές ταυτότητες. Τις φέρνει η προσπάθεια που καταβάλλεται για το καλύτερο […]

19 Ιανουαρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη, ανακοίνωσε ο Γιάννης Βελής.

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Βελής, τονίζει:  “Στα τόσα χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά, έμαθα πως τις λύσεις δεν τις φέρνουν ούτε τα βαριά βιογραφικά ούτε οι πολιτικές ταυτότητες. Τις φέρνει η προσπάθεια που καταβάλλεται για το καλύτερο δυνατό αυτού του τόπου, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας και η ειλικρινή αντιμετώπιση των προβλημάτων του. Με πρότυπο αυτά αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά και στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό “ΛYΣΗ ΤΩΡΑ” του Βασίλη Καθαροσπόρη.

Έτσι ζητώ ταπεινά την πολύτιμη βοήθεια σας για ακόμα μια φορά ώστε να συνεχίσω να συνεισφέρω ενεργά και με αμείωτο ενδιαφέρον τα μέγιστα γι’ αυτό τον τόπο, όπως τόσα χρόνια κάνω, ώστε να καταφέρουμε επιτέλους να δώσουμε ”ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ” στα τόσα προβλήματα αυτής της πόλης.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ