Αποκλειστικό: Διακοπή δικτύου ύδρευσης λόγω κατολίσθησης στην Καστανιά Υπάτης

Λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή της Φθιώτιδας τις τελευταίες ημέρες, η Τοπική Κοινότητα Καστανέας Υπάτης έχει υποστεί διακοπή στο δίκτυο ύδρευσης για δεύτερη συνεχή ημέρα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έδωσε ο κ. Κωνσταντίνος Ρούσκας, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανέας, στο Stereanews, στον συνοικισμό “Καπνοχώρι” το δίκτυο ύδρευσης έχει διακοπεί […]

14 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή της Φθιώτιδας τις τελευταίες ημέρες, η Τοπική Κοινότητα Καστανέας Υπάτης έχει υποστεί διακοπή στο δίκτυο ύδρευσης για δεύτερη συνεχή ημέρα.

Ρούσκας Κωνσταντίνος

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έδωσε ο κ. Κωνσταντίνος Ρούσκας, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανέας, στο Stereanews, στον συνοικισμό “Καπνοχώρι” το δίκτυο ύδρευσης έχει διακοπεί λόγω τοπικής κατολίσθησης ως απόρροια των έντονων καιρικών φαινομένων.

Για την προσωρινή εξυπηρέτηση των οικιακών αναγκών έχει τεθεί σε λειτουργία παλαιά δεξαμενή νερού, η οποία είχε να χρησιμοποιηθεί επί πέντε συναπτά έτη. Παράλληλα, για να καλυφθούν οι ανάγκες σε πόσιμο νερό, η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. έχει ήδη παραχωρήσει διακόσια μπουκάλια νερό στους κατοίκους της περιοχής, ενώ αύριο αναμένεται να τους προμηθεύσει εκ νέου.

Όπως μας ενημέρωσε ο κύριος Ρούσκας, τόσο από τις Τοπικές Αρχές όσο και από τη  Δ.Ε.Υ.Α.Λ. πραγματοποιείται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση του δικτύου.

Καιρού επιτρέποντος, αναμένεται ότι το ζήτημα θα έχει επιλυθεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το σημείο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024