Απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια της Εύβοιας

Απαγορευτικό απόπλου βρίσκεται σε ισχύ, από το λιμάνι της Ραφήνας προς το Μαρμάρι και τα νησιά των Κυκλάδων, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη. Επίσης λόγω της κακοκαιρίας, κλειστές παραμένουν οι πορθμιακές γραμμές Κύμη – Σκύρος, Αιδηψός – Αρκίτσα και Αγ. Μαρίνα – Στύρα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα αντίστοιχα Λιμεναρχεία, […]

13 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Απαγορευτικό απόπλου βρίσκεται σε ισχύ, από το λιμάνι της Ραφήνας προς το Μαρμάρι και τα νησιά των Κυκλάδων, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη.

Επίσης λόγω της κακοκαιρίας, κλειστές παραμένουν οι πορθμιακές γραμμές Κύμη – Σκύρος, Αιδηψός – Αρκίτσα και Αγ. Μαρίνα – Στύρα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα αντίστοιχα Λιμεναρχεία, για περαιτέρω ενημέρωση.

Να σημειωθεί ότι από χθες βρίσκεται επίσης σε ισχύ το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που εξέδωσε το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, προς ενημέρωση των κυβερνητών και ιδιοκτητών σκαφών, λόγω των πολύ ισχυρών καταιγίδων και ανέμων, των οποίων η ένταση αναμένεται να φτάσει κατά τόπους, τα 10 μποφόρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024