Κλειστός ο δρόμος στο Δερβένι λόγω πτώσης βράχων- αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Κλειστός παρέμεινε ο δρόμος για Χαλκίδα, στην περιοχή Δερβένι. Πτώση τεράστιων βράχων δυσκόλεψαν την διέλευση για περίπου δυο ώρες, ενώ ευτυχώς δεν περνούσε αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή. Αυτοκίνητα και λεωφορεία παρέμειναν εγκλωβισμένα με την απόλυτη αγανάκτηση των οδηγών και την απογοήτευση και τον φόβο των κατοίκων να αυξάνεται κάθε φορά που περνούν από το σημείο. […]

26 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Κλειστός παρέμεινε ο δρόμος για Χαλκίδα, στην περιοχή Δερβένι. Πτώση τεράστιων βράχων δυσκόλεψαν την διέλευση για περίπου δυο ώρες, ενώ ευτυχώς δεν περνούσε αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή. Αυτοκίνητα και λεωφορεία παρέμειναν εγκλωβισμένα με την απόλυτη αγανάκτηση των οδηγών και την απογοήτευση και τον φόβο των κατοίκων να αυξάνεται κάθε φορά που περνούν από το σημείο.

Να τονίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο. Σε παρελθόντα χρόνο έχει καθυστερήσει διακομιδή ασθενούς σε νοσοκομείο για τον ίδιο λόγο. Ωστόσο λύση δεν δίνεται και η κατάσταση επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε χειμώνα.

Μηχανήματα της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος. Μέχρι αυτήν την ώρα καθαρίζουν και φροντίζουν για την αποφυγή επόμενης πτώσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024