Η Κατερίνα Αλαμπάνου υποψήφια με τον συνδυασμό “Λύση Τώρα”

Υποψήφια με το συνδυασμό “Λύση Τώρα” θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, η Κατερίνα Αλαμπάνου. Η Κατερίνα Αλαμπάνου είναι ιδιωτική υπάλληλος, πτυχιούχος λογιστικής και κόρη του αείμνηστου Μελέτιου Αλαμπάνου, ο οποίος είχε διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος κοινότητας Λουκισίων την περίοδο 1994-1998. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, η κ. Αλαμπάνου, αποφάσισε να συμμετέχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές […]

11 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Υποψήφια με το συνδυασμό “Λύση Τώρα” θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, η Κατερίνα Αλαμπάνου. Η Κατερίνα Αλαμπάνου είναι ιδιωτική υπάλληλος, πτυχιούχος λογιστικής και κόρη του αείμνηστου Μελέτιου Αλαμπάνου, ο οποίος είχε διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος κοινότητας Λουκισίων την περίοδο 1994-1998.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, η κ. Αλαμπάνου, αποφάσισε να συμμετέχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Χαλκιδέων, Βασίλη Καθαροσπόρη, βάζοντας υποψηφιότητα στην περιοχή της Ανθηδώνας, στην οποία μεγάλωσε, επιθυμώντας να συμβάλλει από την πλευρά της, με όλες τις δυνάμεις της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ