Η Τσέλσι τιμώρησε τον Κέπα για την ανυπακοή στον Σάρι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά το επεισόδιο που είχε με τον Κέπα στον τελικό του Carabao Cup με την Μάντσεστερ Σίτι, όταν ο Ισπανός αρνήθηκε να βγει από το γήπεδο για να δώσει τη θέση του στον Καμπαγέρο, όμως η επίσημη Τσέλσι δεν ήταν διατεθειμένη να μείνει άπραγη. Η στάση που […]

26 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ο Μαουρίτσιο Σάρι προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά το επεισόδιο που είχε με τον Κέπα στον τελικό του Carabao Cup με την Μάντσεστερ Σίτι, όταν ο Ισπανός αρνήθηκε να βγει από το γήπεδο για να δώσει τη θέση του στον Καμπαγέρο, όμως η επίσημη Τσέλσι δεν ήταν διατεθειμένη να μείνει άπραγη.

Η στάση που τηρήθηκε από τον σύλλογο αν μη τι άλλο δείχνει πως δεν θα αφήσει απροστάτευτο τον προπονητή απέναντι σε oποιονδήποτε ποδοσφαιριστή σκεφτεί στο μέλλον να πράξει κάτι αντίστοιχο. Ειδικότερα, ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως επέβαλε πρόστιμο στον παίκτη ίσο με μισθό μιας εβδoμάδας (σ.σ. είναι γύρω στις 220.000 ευρώ), με τα χρήματα να δωρίζονται στο Chelsea Foundation.

Σημειώνεται πως το αγωνιστικό πρόγραμμα για την Τσέλσι προβλέπεται εξαιρετικά κρίσιμο από εδώ και πέρα αφού υποδέχεται την Τότεναμ για την εμβόλιμη 28η αγωνιστική (Τετάρτη 27/2) της Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024