Σ. Κεδίκογλου: “Δεν μπορώ να αποδεχτώ το γεγονός, ότι ένας πρωθυπουργός καλύπτει τον υπουργό του”

Στην εξυπηρέτηση προεκλογικών σκοπιμοτήτων και στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων απέδωσε ο Σίμος Κεδίκογλου το «μπαράζ» παροχών στο οποίο επιδίδεται ο κ. Τσίπρας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Thema Radio» τόνισε, πως οι παροχές που ανακοινώνονται είναι αποσπασματικές και όχι μελετημένες, αναφέροντας χαρακτηριστικά την περίπτωση της μείωσης των εισφορών για αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες. Συγκεκριμένα, επεσήμανε […]

21 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Στην εξυπηρέτηση προεκλογικών σκοπιμοτήτων και στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων απέδωσε ο Σίμος Κεδίκογλου το «μπαράζ» παροχών στο οποίο επιδίδεται ο κ. Τσίπρας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Thema Radio» τόνισε, πως οι παροχές που ανακοινώνονται είναι αποσπασματικές και όχι μελετημένες, αναφέροντας χαρακτηριστικά την περίπτωση της μείωσης των εισφορών για αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες. Συγκεκριμένα, επεσήμανε ότι ναι μεν είναι και στα δικά τους σχέδια, ωστόσο, αν δεν συνδυάζεται με μια ευρύτερη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού μας συστήματος, τότε αυτοί που σήμερα θα πληρώνουν μειωμένες εισφορές, μελλοντικά θα λάβουν και μειωμένες συντάξεις.

Για την κάλυψη των φαινομένων Πολάκη από τον πρωθυπουργό δήλωσε, ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός, ότι ένας πρωθυπουργός καλύπτει και επιβραβεύει τον υπουργό του, που χρησιμοποίησε τέτοιες μεθόδους και έχει επιδείξει αυτή τη συμπεριφορά και αυτή την ηθική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023